Суд у справі Савченко докази з Києва не прийматиме
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд у справі Савченко докази з Києва не прийматиме

Суд у справі Савченко докази з Києва не прийматиме
Джерело:  Медіазону

На засіданні у справі української льотчиці і народного депутата Надії Савченко в Донецькому міськсуді Ростовської області суд заявив, що братиме докази захисту, зібрані виключно на території РФ, передає ONLINE.UA з посиланням на Медіазону.
«Процедура його (висновку експертизи, - Ред.) отримання незаконна, ми вже це обговорювали. Іноземний громадянин без дозволу на роботу не може здійснювати на території Російської Федерації будь-яку діяльністю навіть безоплатно. Перевірити, чи отримував він гроші чи ні, неможливо, тому законодавець прийняв відповідні закони, що захищають трудову діяльність громадян», - так формально аргументував головуючий суддя Леонід Степаненко.
Адвокат Марк Фейгін зробив висновок про тактику суду у справі Савченко: «Давати говорити захисту, не свавільничати, але жодного письмового доказу не долучати».
Услід за цим суд відмовив у залученні до справи іншого висновку Тимка, підготовленого не на території РФ, у Києві. Тут привід був інший: «Захисники мають право збирати докази, але тільки на території РФ».
Надія Савченко негайно відреагувала: «Ви розумієте різницю, так? Звинувачення може по всьому світу докази шукати, а ми тільки по Росії».
Раніше суд уже відмовлявся вивчити відеозапис затримання Надії, долучити до справи свідчення бійця ЗСУ Івана Руснака, який спілкувався з нею в той же день, і реальні докази експерта з мобільного зв'язку Андрія Іванова.
Нагадаємо, через голодування Надія почувається гірше, але перебуває у відмінному настрої.

суд у справі Савченко відмовився вивчити відеозапис затримання Надії, долучити до справи свідчення бійця ЗСУ Івана Руснака, який спілкувався з нею в той же день, і реальні докази експерта з мобільного зв’язку Андрія Іванова.Нагадаємо, через голодування стан Надії погіршується, але вона перебуває у відмінному настрої.
Джерело: news.online.ua/ukr/733089/savchenko-dast-povtornye-pokazaniya-v-sude-advokat/

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?