Вищий адмінсуд підтвердив законність заборони КПУ - Мін'юст
Категорія
Політика
Дата публікації

Вищий адмінсуд підтвердив законність заборони КПУ - Мін'юст

Міністерство юстиції України
Вищий адмінсуд підтвердив законність заборони КПУ - Мін'юст

Вищий адміністративний суд України відмовив у відкритті провадження за касаційною скаргою Комуністичної партії України, яка намагалася оскаржити заборону своєї діяльності, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міністерства юстиції.
КПУ оскаржувала висновок комісії з питань дотримання закону про засудження комуністичного та нацистського режимів і заборону пропаганди їх символіки. Цей висновок встановив невідповідність діяльності, найменування та символіки партії вимогам українського законодавства.
"Вищий адмінсуд встановив, що касаційна скарга є необґрунтованою, а викладені в ній доводи не викликають необхідності перевірки матеріалів справи, оскільки заявник не наводить підстав, які б дозволили вважати, що суд неправильно застосував норми матеріального чи процесуального права", - йдеться в повідомленні.
Ця постанова оскарженню не підлягає.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?