Сьогодні - День працівника контрольно-ревізійної служби України
Категорія
Культура
Дата публікації

Сьогодні - День працівника контрольно-ревізійної служби України

Сьогодні - День працівника контрольно-ревізійної служби України
Джерело:  online.ua

У нинішньому році цьому професійному святу виповнюється 23 роки. Воно було засноване в 1993 році, коли був підписаний Закон "Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні".
Контрольно-ревізійна служба України входить до системи органів державної виконавчої влади.
До функцій контрольно-ревізійної служби відносяться:
проведення ревізій і перевірок фінансової діяльності, стану збереження коштів і матеріальних цінностей, достовірності обліку і звітності, а також ревізії та перевірки повноти оприбуткування, правильності витрачання і збереження валютних коштів у міністерствах та інших органах виконавчої влади, в державних фондах, у бюджетних установах, а також на підприємствах, в установах і організаціях, які отримують кошти з бюджету та з державних валютних фондів.
Головним завданням державної контрольно-ревізійної служби є здійснення державного фінансового контролю за використанням і схоронністю державних фінансових ресурсів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?