Дієтологи стверджують, що персики є найкориснішими фруктами
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Дієтологи стверджують, що персики є найкориснішими фруктами

Дієтологи стверджують, що персики є найкориснішими фруктами
Джерело:  Ортодокс

Техаські вчені дотримуються думки, що персики є найкориснішими з фруктів. Вони благотворно впливають на організм, уповільнюючи розвиток метаболічного синдрому. Персик може стати відмінним засобом для профілактики цукрового діабету другого типу, пише Orthodox.
Як показали результати дослідження, після щоденного вживання персиків у хворих значно знижувався рівень цукру в крові. Персик також корисний в цілях профілактики і лікування захворювань серця і судин. Це відбувається завдяки високому вмісту фенолів у фрукті. Феноли запобігають запаленню судин, що зазвичай і стає першим поштовхом до захворювання. Завдяки високому вмісту вітаміну С цей солодкий фрукт проявляє свої антиоксидантні властивості, також персик знижує і вміст холестерину в крові.
Персики дуже корисні для профілактики і лікування деяких видів раку. Так, наприклад, завдяки клітковині, яка входить до складу фрукта, стає можливим блокувати розвиток колоректального раку. Персики також показані і при онкології молочної залози. Наразі вчені вивчають вплив дії персика і на інші види раку. Персики допомагають худнути, поліпшують колір обличчя і тонус організму в цілому. Добова норма персиків для жінок становить 25 грам, а для чоловіків - 35 грам.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?