Продукти, що втратили свої лікувальні властивості
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

Продукти, що втратили свої лікувальні властивості

Продукти, що втратили свої лікувальні властивості
Джерело:  Ортодокс

Учені стверджують, що в світі існує безліч продуктів харчування, які вже давно втратили свої корисні властивості. Під час проведення нових експериментів ініціатори спостережень склали перелік товарів, що складається з овочів і фруктів, пише Orthodox.
Цей список був сформований після здійснення цілого комплексу випробувань. За словами лікарів, нинішні продукти харчування вирощуються завдяки інтенсивним технологіям, проте якість інгредієнтів погіршується з кожним днем. Таку інформацію повідомили представники з декількох дослідних інститутів. На думку зарубіжних вчених, першу позицію займає грейпфрут. Друге місце закріпилося за брюссельською капустою. Далі йде брокколі. Саме цей продукт є наслідком генно-модифікованих процесів, оскільки він має значні розміри.
Наступна позиція відводиться кавуну. Велика форма плода може бути досягнута за допомогою вісокого вмісту води. Однак якість ягоди не відповідає вимогам санітарних та інших організацій. Останнє місце займають яблука і груші. Згідно інформації, отриманої від медиків, вплив пестицидів на ці інгредієнти призвів до втрати корисних властивостей фруктів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?