Сервіс знижок Groupon припиняє діяльність в Україні
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Сервіс знижок Groupon припиняє діяльність в Україні

Сервіс знижок Groupon припиняє діяльність в Україні
Джерело:  online.ua

З 25 січня 2016 компанія колективних знижок Groupon припиняє свою діяльність в Україні. Лист з такою інформацією отримали користувачі сайту, а також на сайті компанії розміщена відповідна об'ява. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Groupon.
"Для наших користувачів це означає, що сьогодні опівночі ми припиняємо пропонувати акції на нашому сайті. Всі діючі акції будуть дійсними до 25 лютого 2016 року. Якщо Ви придбали купон, але ще не використали, і термін його дії ще триває, він буде дійсним до 25 лютого 2016 року. Якщо ви його не використовуєте до вказаної дати, то Ви отримаєте грошове відшкодування ціни таким же методом, яким Ви здійснили оплату (на банківську картку). З питань відшкодування оплат, скоєних іншими методами, зверніться до нашого відділу повернення коштів за адресою, вказаною нижче. Умови купону залишаються дійсними не пізніше 25 лютого 2016 року", - сказано у повідомленні на сайті компанії.
"Прийняття цього рішення було нелегким. Ми оцінили нашу присутність в світі і ретельно вивчили ринки, на яких потенціал ринку відповідає необхідним інвестиціям. Оскільки ми не бачимо можливостей для прибуткової діяльності у найближчому майбутньому, ми прийняли складне рішення припинити нашу діяльність тут", - йдеться у листі.
У третьому кварталі 2015 збиток Groupon Inc. (США) склав $27,6 млн. Українська дочірня компанія Групон УА була заснована у листопаді 2010 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?