Україні з освітою може допомогти нобелівський лауреат
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Україні з освітою може допомогти нобелівський лауреат

Україні з освітою може допомогти нобелівський лауреат
Джерело:  online.ua

Арсеній Яценюк обговорив з Деніелем Шехтманом, лауреатом нобелівської премії з хімії 2011 року, можливість його участі у спільних освітніх проектах, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  урядовий портал.


"У центрі уваги бесіди були актуальні питання розвитку освіти й науки в Україні, а також застосування передових освітніх технологій для розвитку підприємництва та інновацій", - йдеться у повідомленні.


Шехтман зазначив, що "освіта - це завдання номер один у кожній країні, яка прагне прогресу", зазначивши бажання сприяти українським реформам, популяризації науки серед молоді та поширенню знань про нові технологічні підходи для розвитку сучасного бізнесу. Шехтман поділився досвідом з реалізації розробленої ним освітньої програми викладання точних наук дітям дошкільного віку, яка успішно застосовується в дитячих навчальних закладах Ізраїлю.


Крім цього, прем'єр-міністр запросив лауреата нобелівської премії до тісної співпраці та діалогу, який спричинить нові ідей і дасть поштовх у справі організації науки та освіти, а також спонукає до нових інтелектуальних пошуків української молоді та передових підприємців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?