Аеропорт Німеччини теж проводить йогу для пасажирів
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Аеропорт Німеччини теж проводить йогу для пасажирів

Аеропорт Німеччини теж проводить йогу для пасажирів
Джерело:  frankfurt-airport.com

В аеропорту Франкфурту, проводять безкоштовні заняття з йоги з кінця 2015 року. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на прес-службу  аеропорту.


Компанія Fraportу, яка управляє міжнародним аеропортом Франкфурта, відкрила два обладнаних зали з відповідним інвентарем для занять йогою в пасажирських терміналах. Дизайн стилізований під індійські мотиви, в залах пом'якшене освітлення і зображення Будди розміром у всю стіну. На екранах демонструються відеоінструкції у супроводі музики. Також є і буклети з порадами для правильного виконання вправ.
Новий сервіс доступний транзитним пасажирам, у яких достатньо часу між рейсами. Зали для занять йогою розташовані в Терміналі 1 за пунктом огляду поруч з виходами C14 і C16, і в Терміналі 2 за паспортним контролем поруч з виходами D1-D4. Доступ до зали відкритий безкоштовно двадцять чотири години на добу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?