Компанія MSI представила геймерську мишку Interceptor DS 300 (4 фото, відео)
Категорія
Технології
Дата публікації

Компанія MSI представила геймерську мишку Interceptor DS 300 (4 фото, відео)

Компанія MSI представила геймерську мишку Interceptor DS 300 (4 фото, відео)
Джерело:  itc.ua

Тайванська компанія MSI представила нову ігрову мишку з лазерним сенсором - MSI Interceptor DS300 GAMING Mouse, пише ITC.ua.


Миша отримала корпус з ергономічними формами з гумовими вставками. Корпус асиметричний, передбачається використання правшами.

MSI Interceptor DS 300 GAMING Mouse використовує лазерний сенсор ADNS-9800 з роздільною здатністю 8200 dpi. Сумарно на корпусі розміщено 6 програмованих кнопок.



Для балансування можна використовувати три додаткових вантажі вагою по 4,5 грам. Відсік для обважнювачів розміщений на нижній панелі. Для основних кнопок використовуються перемикачі від OMRON з розрахунковою кількістю натискань 5+ млн. Колесо прокрутки має гумове кільце для кращого зчеплення і більш точного позиціонування.

Interceptor DS 300 GAMING Mouse припускає дротове підключення, причому кабель довжиною 1,8 м має додаткову оплітку і «позолочений» коннектор USB-роз'єму. На бічній грані є три індикатори режимів чутливості. Любителів додаткової ілюмінації порадує фірмовий логотип ігрової серії у вигляді дракона, який зсередини підсвічується RGB-світлодіодами. Колір і режим підсвічування, а також профілі, макроси і режими роботи мишки налаштовуються у фірмовому додатку. Рекомендована ціна MSI Interceptor DS300 GAMING Mouse - $60.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?