У Раді розглянуть проект закону про комунальні послуги
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді розглянуть проект закону про комунальні послуги

У Раді розглянуть проект закону про комунальні послуги
Джерело:  Укрінформ

Голова Верховної Ради Володимир Гройсман почав пленарне засідання парламенту, зареєструвалися 305 нардепів. Сьогодні, 27 січня, розглянуть низку міжнародних угод та законопроект про житлово-комунальні послуги, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Народні депутати повинні затвердити Угоду між Україною та Королівством Іспанія про взаємну охорону інформації з обмеженим доступом; Протокол про застосування Договору про зону вільної торгівлі від 18 жовтня 2011 року між його Сторонами та Республікою Узбекистан.
Також депутати мають заслухати складення присяги суддею Конституційного Суду України.
У першому читанні серед інших питань планується розгляд законопроекту про відновлення довіри між позичальниками і кредиторами, у другому читанні - проект закону про амністію.
У повторному першому читанні нардепи розглянуть законопроект про Національну комісію і законопроект про житлово-комунальні послуги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?