Алібі Савченко буде доведено - адвокат
Категорія
Політика
Дата публікації

Алібі Савченко буде доведено - адвокат

Алібі Савченко буде доведено - адвокат
Джерело:  online.ua

У Донецькому міськсуді (РФ) на засіданні у справі народного депутата України Надії Савченко оголошуються клопотання про вилучення некоректних доказів обвинувачення. Після обіду виступлять свідки захисту, які приїхали з Донецька, незважаючи на небезпеку з боку РФ, повідомляє адвокат Марк Фейгін у своєму мікроблозі в Twitter, передає ONLINE.UA.

«Процес у Донецьку триває. Починаємо оголошувати клопотання про вилучення доказів. Після обіду будуть свідки і фахівці з України. Захисту Савченко вдалося привезти до Донецька українських свідків у події 17 червня 2014 року. Алібі Савченко буде доведено вичерпно», - пише Фейгін.


Також Фейгін додав, що за наданими захистом доказами з Надії давно повинні були зняти звинувачення.


"Щоб ви розуміли, після представлення і половини тих док-в (доказів, - Ред.), що зібрав захист, Савченко повинна була бути звільнена від КО (кримінальної відповідальності, - Ред.) негайно", - додав адвокат.


Раніше суд відмовився вивчити

відеозапис

затримання Надії, долучити до справи

свідчення

бійця ЗСУ Івана Руснака і реальні

докази

експерта з мобільного зв'язку Андрія Іванова.


Нагадаємо, через

голодування

стан Надії

погрішується

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?