Єрофєєва і Александрова можуть екстрадувати до РФ - Матіос
Категорія
Політика
Дата публікації

Єрофєєва і Александрова можуть екстрадувати до РФ - Матіос

Єрофєєва і Александрова можуть екстрадувати до РФ - Матіос
Джерело:  Hromadske

Військових головного розвідувального управління РФ Олександра Александрова і Євгенія Єрофєєва можуть передати в РФ для відбування покарання, яке встановить український суд. Таку заяву зробив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос в інтерв'ю hromadske.tv, передає ONLINE.UA.
"За міжнародними правовими договорами, які ратифікували багато держав, у тому числі Росія, можливий варіант відбування покарання громадян інших країн в плані екстрадиційного обміну на території власної держави. Тобто держава, громадяни якої вчинили злочин на території України, може прийняти своїх громадян і з українським вироком повинна забезпечити відбування ними покарання", - розповів Матіос.
Головний військовий прокурор упевнений у причетності росіян до інкримінованих їм злочинів. За його словами, питання про екстрадицію можна ставити, якщо буде відповідне звернення від російської сторони.

Раніше повідомлялося, що суд продовжив арешт ГРУшників Єрофєєва і Александрова до 20 лютого 2016 року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?