Крим буде звільнений і повернений Україні - Касьянов
Категорія
Політика
Дата публікації

Крим буде звільнений і повернений Україні - Касьянов

Крим буде звільнений і повернений Україні - Касьянов

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв провів у Страсбурзі зустріч із лідером опозиційного руху РФ, головою Партії Народної Свободи (ПАРНАС) Михайлом Касьяновим, передає ONLINE.UA з посиланням на Facebook Уповноваженого Президента України у справах кримськотатарського народу.
Під час засідання ПАРЄ російський опозиціонер взяв участь у заході, присвяченому пам'яті Бориса Нємцова і заявив про неминучість повернення Криму до складу України,
"Принаймні, ми впевнені, що Крим в кінцевому рахунку буде звільнений і повернений Україні", - сказав Касьянов.
За словами опозиціонера, економічна і політична ситуація в РФ все більш посилюється, а ейфорія від дій президента Путіна, спрямованих проти України, у населення вже минає.
Раніше Касьянов, вказуючи на незаконність проведеного в 2014 році так званого "референдуму" в Криму, зазначав, що тільки кримські татари мають право за статутом ООН порушити питання про самовизначення півострова.
Раніше Джемілєв повідомив, що Туреччина згодна на міжнародну групу з деокупації Криму.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?