Оборонне замовлення простимулює економіку України - Порошенко
Категорія
Економіка
Дата публікації

Оборонне замовлення простимулює економіку України - Порошенко

Оборонне замовлення простимулює економіку України - Порошенко
Джерело:  president.gov.ua

Формування державного оборонного замовлення до 2020 - одна з трьох ключових завдань із захисту України від агресії РФ, яка, за словами президента, буде загрозою військовій безпеці ще довгий час, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  прес-службу президента.

У рамках засідання РНБО Петро Порошенко розповів, що необхідно прийняти три заходи: розробити національну систему кібербезпеки, сформувати державне оборонне замовлення і створити військово-адміністративний поділ, про що  повідомлялося  раніше.

Щодо оборонного замовлення України, президент зазначив, що це не тільки ефективний захід захисту держави, але ще й сильний стимул підвищення військового потенціалу ЗСУ та розвитку економіки.

Бюджет для оборонного замовлення на 2016 був збільшений на 34% у порівнянні з минулим роком, причому, за словами Порошенка, закуповуватися буде тільки те озброєння, що було розроблено за останні два роки.

Президент зазначив, що надалі робитиметься акцент на зменшенні імпорту озброєння і розробці власної сучасної зброї.

Також  публікувалася  інформація відносно планів президента щодо поліпшення кібербезпеки країни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?