Архіви спостереження за НЛО ЦРУ розсекречені
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Архіви спостереження за НЛО ЦРУ розсекречені

Архіви спостереження за НЛО ЦРУ розсекречені

ЦРУ зняло гриф таємності з сотень архівних документів, що стосуються спостережень за НЛО по всьому світі. Основна маса документів відноситься до 1940-1960 років, а останні з документів датовані 1978 роком. Усі матеріали поділені на 2 групи: скептичні і оптимістичні, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  lenta.ru.

Представники ЦРУ розповіли, що матеріали були розсекречені в честь виходу нового сезону серіалу "Секретні матеріали". У них також міститься інструкція зі спостереження за літаючими об'єктами і протоколи засідань, присвячених обговоренню НЛО.

Зокрема, в документі від 1952 можна дізнатися про літаючі об'єкти, помічені на сході Німеччини, над урановими джерелами в Бельгійському Конго, на півночі Африки і в Іспанії.

Жоден з поданих документів не містить прямих доказів зв'язку НЛО з позаземними цивілізаціями.

Раніше  повідомлялося, що самими дивними приводами для дзвінків у службу порятунку є: прохання врятувати від НЛО, постригти кота і відремонтувати телевізор.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?