Команду голови Одеської ОДА звинуватили в незаконній роздачі землі
Категорія
Політика
Дата публікації

Команду голови Одеської ОДА звинуватили в незаконній роздачі землі

Команду голови Одеської ОДА звинуватили в незаконній роздачі землі

Народний депутат від фракції Блоку Петра Порошенка Дмитро Голубов звинуватив команду глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі в незаконній роздачі землі під забудову в обмін на елітну нерухомість, передає ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
Політик зазначив, що ця інформація спливла з електронного листування радника Саакашвілі Резнікова із забудовниками.
"З цього листування випливає, що велика одеська будівельна фірма звернулася до губернатора з проханням виділити 75 соток землі, що належать Міністерству оборони, для будівництва багатоповерхівки на Французькому бульварі. І уже 17 вересня Саакашвілі абсолютно безкоштовно віддає їм землю Міноборони. Вже 20 вересня радник Саакашвілі звернувся до цієї фірми з вимогою віддати їм три квартири: одну трикімнатну і дві двокімнатних за розпорядження про виділення землі", - повідомив нардеп в ході засідання Верховної Ради.
Голубов стверджує, що ці квартири були виділені "буквально через тиждень" в елітній багатоповерхівці "Королівські сади" на Французькому бульварі, 60.
"Одна з цих квартир йде першому заступнику Саакашвілі Володимиру Жмаку. Інша - заступнику Генерального прокурора Давиду Сакварелідзе, а трикімнатна квартира пішла старійшині цього корупційного аулу Мишкові-Грузінчіку", - зазначив парламентарій.
Вартість цих квартир без ремонту становить близько $1 мільйона.
"Це одне рішення і мільйон доларів. А таких рішень вони вже наштампували, як машинка Зінгера. І вони сьогодні проводять антикорупційні форуми. Ми вимагаємо від НАБУ, від Генпрокуратури встановити номінальних власників цих квартир", - уклав депутат.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?