Lamborghini Huracan в ексклюзивному фарбуванні від Print Tech (8 фото)
Категорія
Авто-мото
Дата публікації

Lamborghini Huracan в ексклюзивному фарбуванні від Print Tech (8 фото)

Lamborghini Huracan в ексклюзивному фарбуванні від Print Tech (8 фото)

Забарвлення - часто вирішальний фактор в дизайні будь-якого авто. Воно може як зіпсувати, так і перетворити автомобіль. А майстерно виконана робота з фарбування здатна перетворити його на справжній витвір мистецтва, що і сталося з моделлю Lamborghini Huracan, представленою в нашій статті. Автори роботи, німецькі майстри Print Tech, створили ексклюзивний екземпляр Huracan LP 610-4 в триколірному виконанні, не поскупився на якість матеріалів.
Крім приголомшливого окраса Huracan обзавівся титанової вихлопною системою компанії Akrapovic. За рахунок оновленої конструкції і легких матеріалів цей апгрейд скоротив масу автомобіля на 20 кг і збільшив потужність на 19,4 кінських сили.
Стандартна потужність 5,2-літрового атмосферного движка Huracan становить 602 к.с. при моменті в 560 Нм. V-подібна десятка отримала як пряме, так і багатоточкове уприскування палива, що дало суперкару можливість розганятися до сотні всього за 3,2 секунди.
Робота мюнхенської компанії обійдеться власнику Huracan не багато не мало в 10000 євро. Сам автомобіль в Європі коштує близько 200 000 €, і господарі таких авто найчастіше можуть дозволити собі ексклюзивні апгрейди. Тому експерти Print Tech впевнені: незважаючи на свою високу вартість, ексклюзивна модель буде швидко придбана.







Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?