Наставник «Дніпра» про відхід провідних гравців
Категорія
Спорт
Дата публікації

Наставник «Дніпра» про відхід провідних гравців

Наставник «Дніпра» про відхід провідних гравців
Джерело:  dynamo.kiev.ua

Головний тренер «Дніпра» Мирон Маркевич розповів про відхід провідних гравців дніпропетровського клубу, пише dynamo.kiev.ua.
- Звичайно, як тренеру мені все це неприємно, адже ще минулого року у нас була хороша команда. Якби її вдалося зберегти, доповнивши двома-трьома футболістами, ми могли б боротися за чемпіонство. Але так вже сталося, що ми втратили ряд гравців, і тепер потрібно брати в команду інших виконавців - і піднімати їх до високого рівня. Хоча, чесно скажу, завдання це не зовсім просте.
Що стосується Кирила Петрова, то його я пам'ятаю ще по юнацькій збірнійУкраїни, де він якось навіть визнавався кращим гравцем. Зрозуміло, що зараз Кирило ще не зовсім готовий, проте його майстерність ми бачимо. Він володіє ударом, здатний віддати хороший пас. Петрова ми також хочемо взяти на другий збір, а все інше вже в його руках. Якщо він буде багато рухатися і відпрацьовувати у відборі, його шанси стати гравцем «Дніпра» підвищаться.

Хто ще найближчим часом покине команду? Нічого не можу сказати з цього приводу. Особисто мені б хотілося, щоб згаданими гравцями кадрові втрати «Дніпра» взимку обмежилися. Гравців з минулорічного складу у нас і так залишилося мало, - заявив Маркевич.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?