ОПЗ можуть продати вже у квітні
Категорія
Економіка
Дата публікації

ОПЗ можуть продати вже у квітні

ОПЗ можуть продати вже у квітні

Одеський припортовий завод - другий за величиною виробник аміаку та карбаміду і третій - з випуску азотних добрив в Україні, хочуть приватизувати у 2016 році, і вже у квітні його можна буде купити. Це відбудеться, якщо Верховна Рада прийме законопроект про внесення змін до процедури пріватізаціі. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на сторінку в  Facebook  голови Фонду держмайна України Ігоря Білоуса.
«Нарешті ми можемо сподіватися, що приватизаційний процес зрушить з місця. Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроект №2319д. Тепер залишилося провести законопроект через друге читання, і тоді ми гарантуємо проведення прозорої та вигідної для держави приватизації, - зазначив Білоус. - А це означатиме залучення в економіку інвестицій, створення сприятливого інвестиційного клімату і, звичайно, надходження до державного бюджету. Якщо за два тижні законопроект буде прийнятий в цілому, можемо говорити про виставлення ОПЗ на продаж вже у квітні ».
Сьогодні Верховна Рада прийняла законопроект №2319д у першому читанні. «За» проголосувало 237 депутатів. Голосування за цей законопроект проходило складно, навіть не зважаючи на підтримку з боку профільного комітету парламенту та ряду депутатів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?