Найдорожчий курорт буде на Гаваях
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Найдорожчий курорт буде на Гаваях

Найдорожчий курорт буде на Гаваях
Джерело:  Daily Mail

Atlantis Resorts планують побудувати курорт, який обійдеться їм у $2 млрд районі Ко-Оліна, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Daily Mail.


У районі Ко Оліна на Гаваях з'явиться найдорожчий курорт у світі. Мережа Atlantis Resorts знаходиться у процесі завершення угоди про будівництво нового розкішного готелю. Територія займе більше 6 гектарів землі острова. .
Центр відпочинку обійдеться компанії у 2 мільярди доларів.


Курорт, ймовірно, розмістить готель, кондомініум і нерухомість на умовах таймшера, а також запропонує зручності, подібні тим, що є на курорті Palm resort у Дубаї. Головною визначною пам'яткою центру в Ко Оліна, стане інтерактивний акваріум і бассейин, в якому можна плавати з дельфінами.


На самому острові знаходиться багато красивих природних лагун і найчистіші пляжі, в тому числі ще й 3 курорти, приватні резиденції, поле для гольфу, де проходять турніри, і пристань для яхт.
Коли почнуть будівництво поки не відомо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?