За минулу добу бойовики 71 раз обстрілювали позиції сил АТО (відео)
Категорія
Події
Дата публікації

За минулу добу бойовики 71 раз обстрілювали позиції сил АТО (відео)

За минулу добу бойовики 71 раз обстрілювали позиції сил АТО (відео)

Обстріли проросійськими бойовиками позицій Збройних Сил України не припиняються. За минулу добу бандформування псевдореспублік 71 раз порушили режим повної тиші в Донбасі, передає прес-центр штабу АТО.


На Світлодарській дузі ворог обстріляв наші опорні пункти в Зайцевому - з мінометів калібру 82-мм, а в Новгородському і Майорську - з гранатометів, великокаліберних кулеметів і БМП.
Неподалік тимчасово окупованого Донецька в черговий раз були обстріляні з різних видів зброї українські позиції в Опитному, Пісках, Авдіївці і на шахті Бутівка.
Напруженою була ситуація в районі Мар'їнки. Українські вояки змушені були відкрити прицільний вогонь на обстріли знахабнілих окупантів.
Кількість обстрілів збільшується, а географія розширюється. Водночас, провокуючи наших воїнів на вогонь, терористи обстрілюють райони, де проживають мирні жителі.
О 21:10 кремлівські найманці з БМП і автоматичного станкового гранатомета обстріляли контрольний пункт в'їзду / виїзду "Мар'їнка" Державної прикордонної служби України.
За оперативною інформацією, подібні провокації готуються бойовиками і на інших КПВВ, зокрема на Артемівському напрямку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?