Президент закликав вшанувати пам'ять Героїв Крут (відео)
Категорія
Культура
Дата публікації

Президент закликав вшанувати пам'ять Героїв Крут (відео)

Президент закликав вшанувати пам'ять Героїв Крут (відео)
Джерело:  president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко звернувся до українського народу у зв'язку з Днем пам'яті Героїв Крут, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу президента.
"Сьогодні ми вшановуємо подвиг патріотів Української Народної Республіки, які віддали життя за свободу рідної землі. Вони є символом нескореного духу молодого покоління українців у боротьбі за власну державу", - сказав глава держави.
Президент нагадав і про те, що зараз Україна продовжує боротися за свою незалежність.
"Завдяки всенародній єдності та солідарності світової спільноти зараз ми даємо рішучу відсіч новій російській агресії. За утвердження ідеалів незалежності і державності проти імперської навали виступили кращі сини українського народу - гідні нащадки героїв минулого", - зазначив Порошенко.
На YouTube-каналі президента було розміщено відео, присвячене легендарному бою під Крутами. Короткий ролик демонструє воїнів минулого і нинішніх воїнів ЗСУ, які захищають Україну в зоні АТО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?