Вибуховий пристрій було кинуто біля притулку для біженців у Німеччині
Категорія
Події
Дата публікації

Вибуховий пристрій було кинуто біля притулку для біженців у Німеччині

Вибуховий пристрій було кинуто біля притулку для біженців у Німеччині
Джерело:  Associated Press

На південному заході Німеччини поліція шукає підозрюваних після того, як хтось кинув гранату через паркан будинку, що слугує притулком для мігрантів, рано-вранці в п'ятницю, 29 січня, в місті Філлінген-швеннінген, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
Регіональний представник поліції Томас Калмбач сказав, що "це чисте везіння", що пристрій не вибухнув, і ніхто не постраждав. Пристрій в будинок о 01:15 ранку кинув невідомий чоловік. Співробітники служби безпеки помітили гранату і утримували жителів віддалік до відповіді поліції.
Поліція повідомила, що граната була боєздатною, але вже кримінальні експерти скажуть, чи був у неї детонатор. Команда саперів знищила пристрій контрольованим вибухом на місці близько 05:00 ранку, після евакуації 20 мешканців з будинку.
Німеччина прийняла майже 1,1 млн біженців в минулому році, і вже були напади на такі резиденції, хоча в першу чергу це були підпали незайнятих будівель.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?