Голови ОДА можуть мати не більше п'яти заступників - Кабмін
Категорія
Політика
Дата публікації

Голови ОДА можуть мати не більше п'яти заступників - Кабмін

Голови ОДА можуть мати не більше п'яти заступників - Кабмін

Кабінет міністрів України своєю постановою визначив допустиму кількість заступників, яких можуть призначати собі голови місцевих державних адміністрацій. Відповідна постанова розміщена на урядовому порталі, передає ONLINE.UA.
«Головам місцевих державних адміністрацій при вирішенні питань, пов'язаних з призначенням на посади їх заступників, виходити з того, що кількість таких посад не може перевищувати п'яти одиниць - у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Луганській, Харківській, Херсонській обласних державних адміністраціях», - йдеться в постанові.
Таке обмеження включає також першого заступника та заступника голови - керівника апарату. У Київській та Севастопольській ОДА може бути не більше чотирьох заступників.
При цьому кількість посад заступників голів місцевих державних адміністрацій визначається в межах встановленої граничної чисельності, фонду оплати праці працівників і видатків на утримання відповідної місцевої державної адміністрації.
Нагадаємо, раніше глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі призначив Марію Гайдар своїм заступником.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?