У держкомпаній значно скоротилися збитки - Абромавічус
Категорія
Економіка
Дата публікації

У держкомпаній значно скоротилися збитки - Абромавічус

У держкомпаній значно скоротилися збитки - Абромавічус
Джерело:  Укрінформ

У Міністерстві економічного розвитку і торгівлі вважають, що реформа корпоративного управління НАК "Нафтогаз України" стане лакмусовим папірцем, який покаже плоди уряду в реформуванні державних підприємств, про це розповів міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавічус, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
"Країна не може утримувати тисячі державних підприємств, з яких половина не працює. Лакмусовий папірець реформи держпідприємств - це реформа корпоративного управління НАК "Нафтогаз України", який наприкінці 2015 року перейшов до Міністерства економічного розвитку. До кінця березня ми чекаємо призначення та формування повністю наглядової ради, що складається з 5 членів, 3 з яких будуть незалежними", - сказав міністр.
За результатами діяльності уряду збитки державних компаній скоротилися з 117 до 16 млрд гривень.
Раніше Айварас Абромавічус повідомив, що угода про зону вільної торгівлі України з Канадою, яка перебуває на останніх етапах узгодження технічних питань, набуде чинності найближчим часом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?