Українські розробники отримали від Facebook грант на $30 тисяч
Категорія
Технології
Дата публікації

Українські розробники отримали від Facebook грант на $30 тисяч

Українські розробники отримали від Facebook грант на $30 тисяч
Джерело:  NV

У App Store з'явився додаток My Wall, який готовий зберігати спогади і направлений на «екологічне споживання інформації», створений українськими розробниками, передає ONLINE.UA з посиланням на Новое время.
Після того як додаток став доступний в App Store, його відправили на конкурс Facebook, де він і отримав $30000 на свій розвиток. Над додатком працювали львівський архітектор і київський медик. Команда витратила на його розробку сім місяців і вклала $7000.
My Wall дозволяє зберегти найважливіші події у своєму житті. Раз на тиждень користувач зможе завантажити фотографію, особиста сторінка повністю приватна. Ідея народилася після того, як один із розробників, Володимир Хмура, зауважив, що події трьох- або чотирирічної давності швидко забуваються, а через величезну кількість фотографій йому складно було знайти потрібні знімки в телефоні.
Додаток My Wall поки доступний власникам IPhone, однак команда шукає інвесторів для розробки Android-версії. Крім цього планується створення альбому для дитини і сім'ї.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?