ЮНІСЕФ хоче отримати $9 млн на боротьбу з вірусом Зіка
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

ЮНІСЕФ хоче отримати $9 млн на боротьбу з вірусом Зіка

ЮНІСЕФ хоче отримати $9 млн на боротьбу з вірусом Зіка
Джерело:  Associated Press

ЮНІСЕФ просить $9 млн для своїх програм у Північній і Південній Америці, щоб приборкати поширення вірусу Зіка і зменшити його вплив на дітей та їх сім'ї в регіоні, повідомляє AP, передає ONLINE.UA.
В опублікованій у вівторок, 2 лютого, заяві Дитячий фонд ООН заявив, що зосередиться на просвітництві громади в Бразилії про те, як уникнути укусів комарів і як знищити їх гнізда.
"Незважаючи на те, що досі немає переконливих доказів причинно-наслідкового зв'язку між мікроцефалією і вірусом Зіка, існує достатня стурбованість, щоб виправдати негайні дії", - сказала доктор Хезер Паповітц (Heather Papowitz), старший радник ЮНІСЕФ з надзвичайних ситуацій у сфері здоров'я.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ВООЗ провела екстрене засідання з питання поширення вірусу Зіка і визнала ситуацію "надзвичайною", а також опублікувала ряд рекомендованих заходів профілактики поширення вірусу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?