На ТБ покажуть програму з Кузьмою, яка так і не вийшла п'ять років тому
Категорія
Культура
Дата публікації

На ТБ покажуть програму з Кузьмою, яка так і не вийшла п'ять років тому

На ТБ покажуть програму з Кузьмою, яка так і не вийшла п'ять років тому

На згадку про Андрія Кузьменка (Кузьму) Прикордонна служба має намір презентувати програму "Кордон держави", зняту в 2010 році, в якій Кузьма виступає як ведучий, повідомляє прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян на своїй сторінці в Facebook, передає ONLINE.UA.
"Сьогодні виповнюється рік, як немає з нами Кузьми Скрябіна... Серед прикордонників, напевно, половина особового складу вважають його своїм особистим товаришем. Практично немає такого загону, куди б свого часу він не прийшов... У своїх архівах ми знайшли унікальні кадри, знятої восени 2010-го року програми "Кордон держави", де Кузьма відпрацював ведучим. Програма знімалася на Харківщині, але з технічних причин так і не вийшла в ефір. Зараз завершуємо її монтаж і обов'язково презентуємо в найближчі дні... Кузьма продовжує свою справу. Він, як завжди, веселий і неповторний", - написав Слободян.
Раніше Дзідзьо розповів, що Кузьма вчив його ніколи не повертатися до старого.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?