Що відбувається в організмі людини після банки Coca-Cola?
Категорія
Цікаве
Дата публікації

Що відбувається в організмі людини після банки Coca-Cola?

Що відбувається в організмі людини після банки Coca-Cola?

Щодня по всьому світу продається більш 1,6 млрд банок Coca-Cola. Всі знають, що цей напій, - далеко не найкорисніший для здоров'я людини, але мало хто повністю розуміє, наскільки. Далі детально описано все, що відбувається в організмі людини після кожної випитої банки Coca-Cola, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Фактрум.

Через 10 хвилин організм починає засвоювати всі 10 ложок цукру, які Ви випили (добова доза). Виробляються гормони задоволення.

Через 20 хвилин в крові різко падає рівень цукру, через що Ваша печінка починає переробляти зайвий цукор в жир.

Через 40 хвилин починає засвоюватися кофеїн, підвищується тиск і розширюються зіниці. Зайвий цукор виводиться в кров, а рецептори втоми в мозку блокуються.

Через 45 хвилин центри задоволення все ще задіяні. У цьому плані Coca-Cola схожа з героїном.

Через годину фосфорна кислота потрапляє в кишечник, пов'язуючи цинк, кальцій і магній, що прискорює метаболізм, але погіршує стан кісток і зубів.

Через більше години часу Ви, швидше за все, вже хочете в туалет.

Через ще більший проміжок часу Ви, швидше за все, знову хочете чогось солодкого. А, якщо не з'їжте, то станете втомленим і дратівливим.

Раніше  публікувалася  стаття, в якій колишній співробітник компанії розповідав про маркетинг Coca-Cola.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?