У Раді Європи підготують доповідь про візит до Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

У Раді Європи підготують доповідь про візит до Криму

У Раді Європи підготують доповідь про візит до Криму

Місія Ради Європи з прав людини завершила свій 7-денний візит до окупованого Криму, передає ONLINE.UA з посиланням на Європейську правду.
"Генеральний секретар Турбйорн Ягланд сьогодні поінформував Комітет міністрів Ради Європи, що делегація зустрічалася з представниками всіх верств суспільства в Криму. Були проведені більше 50 зустрічей в декількох містах, включаючи Сімферополь, Ялту, Севастополь і Бахчисарай", - йдеться в повідомленні Ради Європи.
Посол Ради Європи Жерар Штудман під час візиту мав можливість відвідати заступника глави Меджлісу кримськотатарського народу Ахтема Чийгоза, проти якого окупаційна влада Сімферополя порушила кримінальне провадження у справі "26 лютого".
"На основі великого обсягу інформації, зібраної в ході візиту до Криму, посол Штудман і його делегація підготують всеосяжну доповідь генерального секретаря", - наголошується в заяві РЄ.
Місія Ради Європи відвідала окупований півострів з метою об'єктивно оцінити ситуацію з правами людини і верховенством закону в Криму, після чого підготувати доповідь з рекомендаціями в ряді ключових областей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?