Уряд перетворився на болото корупції - Саакашвілі
Категорія
Політика
Дата публікації

Уряд перетворився на болото корупції - Саакашвілі

Уряд перетворився на болото корупції - Саакашвілі

Голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі звинуватив прем'єра Арсенія Яценюка в тому, що він пов'язаний з політичною корупцією, передає ONLINE.UA з посиланням на Українську правду.
Саакашвілі повідомив, що заяву Абромавічуса прем'єр назвав "втечею з поля бою", але, незважаючи ні на що, він продовжить працювати.
"Я хочу сказати, що уряд зараз не поле бою. Уряд перетворився на болото корупції та в болото для реформ. Це не уряд, а кладовище всіх наших реформ", - обурився він.
Сам Саакашвілі вважає, що Абромавічус просто "вирішив накивати п'ятами з цього болота, як до цього Пивоварський і Павленко".
"І коли прем'єр мені в очі і всій країні каже, що є якісь сили, які на нього тиснуть, я хочу сказати, що, хто б це не був, ми маємо справу зі звичайним договорняком. Вони всі домовляються, але жоден з цих договорів не може реалізуватися, якщо його, як нотаріус, не завірить прем'єр-міністр. Тому що окремо взяті ні Мартиненко, ні Кононенко, ні Чикита не мають жодних службових повноважень призначати або звільняти керівників держпідприємств", - заявив Саакашвілі.
Також глава Одеської ОДА додав, що Яценюк добре справляється з тиском, за допомогою якого його намагаються позбавити від чиновників.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?