Один з кандидатів у президенти США "зійшов з дистанції"
Категорія
Політика
Дата публікації

Один з кандидатів у президенти США "зійшов з дистанції"

Один з кандидатів у президенти США "зійшов з дистанції"
Джерело:  Укрінформ

Один із кандидатів у президенти США, сенатор-республіканець штату Кентуккі Ренд Пол, припинив свою передвиборчу компанію, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Укрінформ.


"Це була неймовірна честь для мене брати участь у принциповій кампанії за пост у Білому домі. Сьогодні я завершую її на тому, на чому почав, при готовності і бажанні боротися за справу свободи", - зазначив сенатор.


Ренд Пол вийшов з президентських перегонів після того, як отримав менше 5% підтримки під час голосування на кокусах у штаті Айова, посівши п'яте місце у переповненому списку республіканських кандидатів. У штаті Нью-Гемпшир, де внутрішньопартійні голосування проходили у вівторок, він також зазнав поразки, отримавши лише два відсотки голосів. За неофіційними повідомленнями, сенатор також відчув серйозні фінансові проблеми під час президентської кампанії.


Крім того, незначна підтримка електоратом Пола засвідчила його слабші позиції перед виборцями, що може також негативно вплинути на можливість його переобрання сенатором від штату Кентуккі.


Раніше повідомлялося, американці готуються до першого голосуванню на  президентських виборах.


Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?