Основний парламентер торгівлі з ЄС теж йде у відставку
Категорія
Політика
Дата публікації

Основний парламентер торгівлі з ЄС теж йде у відставку

Основний парламентер торгівлі з ЄС теж йде у відставку

Торговий представник України та відповідальна за переговори з ЄС щодо торгової тематики Наталія Микольська також прийняла рішення піти зі свого поста. Про це повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на сторінку в  Facebook  Наталії Микольської.
«Сьогодні я прийняла дуже складне і важливе рішення, разом з міністром піти з посади Торгового представника. Я прийшла в команду технократів і основним критеріям відбору мене міністром на цю посаду були тільки мої професійні та моральні якості. Так формувалася вся наша команда. І такий підхід був підтриманий Кабінетом Міністрів України», - написала Микольська.
Вона зазначила, що багато чого вдалося, але ще більше попереду.
«Моя основна задача була - стати адвокатом бізнесу - українських експортерів. І ми виконували його разом всією командою міністерства, сформованої міністром Абромавічусом. Наш міністр - один з кращих менеджерів, з яким я працювала, і людина з високими моральними цінностями, що створив цю команду і створив умови для ефективної роботи команди і кожного з нас зокрема», - підкреслила Наталія Микольська.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?