У зоні АТО активізувалися обстріли по всій лінії фронту (відео)
Категорія
Політика
Дата публікації

У зоні АТО активізувалися обстріли по всій лінії фронту (відео)

У зоні АТО активізувалися обстріли по всій лінії фронту (відео)

В ніч з 3 на 4 лютого по позиціях Збройних Сил України в населених пунктах Зайцеве і Майорське терористи випустили понад 150 мін із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 120 і 82 мм, повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  прес-центр  штабу АТО .
За минулу добу незаконні збройні формування активізувалися по всій лінії фронту. 55 раз противник обстрілював позиції сил АТО.
На Донецькому напрямку з гранатометів і великокаліберних кулеметів обстрілювали українські укріплення в Майорському, Новгородському, Луганському, Авдіївці, Мар'їнці, Пісках, Опитному та на шахті Бутівка. По позиціям українських військових неподалік Кірово та Первомайського були застосовані міномети.
На Маріупольському напрямку українські опорні пункти в районі Гнутове і Ломакіна бойовики обстріляли з мінометів калібру 82 і 120 мм. По позиціях неподалік Ломакіна були також застосовані зенітна установка і протитанковий ракетний комплекс. Укріплення в Красногорівці були обстріляні з мінометів калібру 82-мм.
За оперативними даними на територію ЛНР прибули куратори з РФ. Разом з ними прибула група офіцерів ГШ РФ з метою перевірити системи оперативної і бойової підготовки незаконних збройних формувань.
В рамках заходів перевірки з метою демонстрації власного бойового вишколу, проросійськими бойовиками були обстріляні позиції ВС України в Трьохізбенці. Обстріл здійснювався з боку Червоного Лиману з АГС, великокаліберних кулеметів і 82 мм мінометів (60 хв).
В Станиці Луганській також зафіксовані постріли з 120 мм міномета з боку Ніколаевка.Етот «показовий виступ» проходив з 19.00 до 20.00 годин.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?