ООН закликає владу КНДР не використовувати балістичні ракети
Категорія
Світ
Дата публікації

ООН закликає владу КНДР не використовувати балістичні ракети

ООН закликає владу КНДР не використовувати балістичні ракети
Джерело:  Укрінформ

Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун висловив занепокоєння з приводу наміру Північної Кореї запустити супутник і закликав владу КНДР відмовитися від використання технологій виробництва балістичних ракет, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Укрінформ.

«Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун ознайомився з повідомленнями про те, що КНДР повідомила кілька міжнародних організацій про свій намір найближчим часом запустити супутник», - йдеться в заяві, опублікованій на офіційному сайті ООН.

Глава ООН вважає, що такий розвиток подій викликає глибоку тривогу у міжнародної спільноти, яка і без того відчуває занепокоєння в зв'язку з недавнім  ядерним випробуванням. Генсек ООН закликав владу КНДР працювати на благо миру і стабільності на Корейському півострові. Пан Гі Мун додав, що готовий сприяти зниженню напруженості, примирення і налагодженню діалогу.

Раніше повідомлялося, що Північна Корея  оголосила  про плани запуску супутника дистанційного зондування Землі на ракеті в лютому цього року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?