Робота КПП Зайцеве припинена на невизначений термін
Категорія
Політика
Дата публікації

Робота КПП Зайцеве припинена на невизначений термін

Робота КПП Зайцеве припинена на невизначений термін
Джерело:  Укрінформ

Помічник голови Державної прикордонної служби України - прес-секретар Олег Слободян повідомив, що робота КПП Зайцеве в Донецькій області припинена на невизначений термін, поки ситуація не стабілізується, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Укрінформ.

"Робота КПВВ "Зайцеве" припинена на невизначений термін до того часу, поки ситуація не стабілізується. Якщо тенденція триватиме і для громадян інших пунктів буде створюватися загроза життю і здоров'ю, звичайно, можливе прийняття рішення про закриття КПВВ і на інших напрямках", - сказав він.

"Відкриття нових контрольних пунктів в'їзду/виїзду обговорювалося і з порядку денного воно не знято. Прикордонники в межах своєї компетенції надають рекомендації щодо найбільш доцільних напрямків відкриття і того, яким чином краще облаштувати ці пункти, але прерогатива відкриття лежить все-таки на військово-цивільних адміністраціях і штабі АТО", - сказав Слободян і додав, що на даний момент основним фактором, що стримує цей процес, є активізація російсько-терористичних військ на Сході України.

Нагадаємо, бойовики  застосовують  в Зайцеве тактику «випаленої землі».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?