Яценюк висунув умови коаліції
Категорія
Політика
Дата публікації

Яценюк висунув умови коаліції

Яценюк висунув умови коаліції
Джерело:  NV

У четвер, 4 лютого, на надзвичайному засіданні Кабінету міністрів, прем'єр-міністр України наполіг на необхідності розробки і прийняття парламентською коаліцією чіткого плану дій терміном мінімум на рік, передає  ONLINE.UA  з посиланням на  Новий час.

На думку Яценюка, необхідно, щоб кожен міністр ніс повну відповідальність за своє міністерство, і ні в якому разі не міг втручатися в роботу інших міністерств. Таким чином, повинна бути виключена можливість політичного шантажу і впливу на рішення інших політиків,

Також глава уряду розповів про те, що жодна з політичних сил не має більше чинити тиску на Кабінет міністрів. Він підкреслив, що вони прийшли на роботу разом, і підуть всі разом в момент, коли виконають свою місію.

Нагадаємо, раніше публікувалася інформація про те, що на засіданні відразу чотири міністри відкликали свої заяви про відставку: першими  відкликали  три міністри, після чого до них  приєднався  міністр охорони здоров'я.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?