Розсекретять протоколи РНБО з початку анексії Криму
Категорія
Політика
Дата публікації

Розсекретять протоколи РНБО з початку анексії Криму

Розсекретять протоколи РНБО з початку анексії Криму
Джерело:  Укрінформ

Протоколи і стенограми Ради національної безпеки і оборони України, де приймалися колективні рішення з реагування на російську агресію в Криму, будуть розсекречені на наступному засіданні Комітету Верховної Ради з нацбезпеки, передає ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.
Про це заявив заступник генерального прокурора - головний військовий прокурор Анатолій Матіос.
"Прийнято епохальне рішення про розсекречення протоколів і стенограм Ради національної безпеки і оборони, де колективно, на підставі на той момент розвідувальної інформації і реальної оцінки боєздатності і можливостей представників української держави в Автономній Республіці Крим, приймалися ті чи інші рішення, які були обумовлені виключно прагматичною оцінкою можливостей і здатності протистояти прямій військовій, інформаційній, практичній і політичній агресії, яка почалася насамперед в АР Крим", - розповів він на засіданні Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони.
Раніше Матіос заявляв, що ДУК Правий сектор є незаконним збройним формуванням.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?