Під час зважування боксерів почалася стрілянина
Категорія
Події
Дата публікації

Під час зважування боксерів почалася стрілянина

Під час зважування боксерів почалася стрілянина
Джерело:  The Guardian

У Дубліні під час зважування боксерів почалася стрілянина. В результаті одна особа вбита та двоє поранені, повідомляє  ONLINE.UA  з посиланням на  The Guardian.
Як повідомляється, під час зважування боксерів, яке проходило в готелі Regency, увірвалися троє озброєних чоловіків та відкрили стрілянину. За словами очевидців, вони були озброєні схожою на АК-47зброєю.
Постраждалі, двоє чоловіків у віці від 20 до 30 років, були доставлені у місцеву лікарню Mater Misericordiae, проте один із них пізніше помер від отриманих поранень.
Десятки людей, які були присутні на церемонії зважування були евакуйовані з готелю. Разом з тим, про затримання нападників не повідомляється.
У готелі проходило зважування боксерів Джеймі Кавана та Антоніо Жоао Бенту, які повинні були зустрітися у ніч на суботу і провести поєдинок за вакантний титул WBO у легкій вазі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?