Українка виграла золото у Кубку світу з біатлону
Категорія
Спорт
Дата публікації

Українка виграла золото у Кубку світу з біатлону

Українка виграла золото у Кубку світу з біатлону

У Кенморі (Канада) українка Олена Підгрушна зайняла перше місце у жіночій спринтерській гонці етапу Кубка світу з біатлону, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на прес-службу  Федерації Біатлону України.
Українка подолала дистанцію за 19 хвилин 56,9 секунди. Наша спортсменка крім швидкого проходження дистанції також була бездоганна на вогневих рубежах де не допустила жодного промаху.
Для Підгрушної ця нагорода стала третьою в нинішньому сезоні в індивідуальних гонках. Раніше вона зайняла 3-е місце в індивідуальній гонці та 3-тє місце в спринті на етапі КМ у Остерсунді (Швеція).
Друге місце в цій гонці зайняла Христина Гузик з Польщі (7,5 секунди відставання, 0 промахів), третє - італійка Доротея Віерер (+12,5 сек., 1).
Також у 10-ку найсильніших потрапила Ірина Варвинець, яка жодного разу не промахнулася на вогневих рубежах, але за швидкістю відстала від переможниці на 34,3 секунди - 8-е місце.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?