Моралес може грати за збірну України
Категорія
Спорт
Дата публікації

Моралес може грати за збірну України

Моралес може грати за збірну України
Джерело:  Globo Esporte

Нападаючий київського Динамо Жуніор Мораес заявив про те, що ФФУ йому неофіційно запропонувало грати за національну збірну України, повідомляє  ONLINE.UA, посилаючись на  Globo Esporte.


«Я дуже задоволений можливістю зіграти за збірну України. Все це завдяки моїй успішній грі за донецький Металург і відмінний старт у Динамо. Але ніякої офіційної пропозиції поки немає», - заявив футболіст.


Мораес також зазначив, що подібні розмови велися в той час, коли він виступав в Румунії і Болгарії, але до конкретних пропозицій справа не дійшла.


28-річний бразилець грає в Україні з 2011 року, коли перейшов у донецький Металург з румунської Глорії, також Мораес виступав за софійський ЦСКА. У травні минулого року форвард перейшов в київське  Динамо. У нинішньому сезоні провів за киян 21 матч у всіх турнірах, в яких забив сім м'ячів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?