У Херсоні кинули гранату в будівлю Меджлісу
Категорія
Події
Дата публікації

У Херсоні кинули гранату в будівлю Меджлісу

У Херсоні кинули гранату в будівлю Меджлісу

Уночі 7 лютого, приблизно о 02:50, в Херсоні в будівлю представництва Меджлісу кинули вибуховий пристрій, попередньо гранату. Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на сторінку в Facebook глави Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова.
Від вибуху знесені двері в підвальне приміщення, жертв та інших руйнувань немає.
"На місці події зараз перебуває член Меджлісу кримськотатарського народу, представник Меджлісу в Херсонській області Абмеджіт Сулейманов, працюють співробітники правоохоронних органів України", - повідомив Чубаров.
Керівництво Меджлісу "оцінює те, що трапилося як навмисна ​​провокація з боку проросійських сил, спрямована на дестабілізацію ситуації на Півдні України, зокрема в Херсонській області і чекає оперативного розкриття правоохоронними органами України обставин, замовників і виконавців злочину".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?