Кількість жертв після землетрусу на Тайвані збільшилася
Категорія
Події
Дата публікації

Кількість жертв після землетрусу на Тайвані збільшилася

Кількість жертв після землетрусу на Тайвані збільшилася
Джерело:  ТАРС

Кількість загиблих унаслідок землетрусу в муніципалітеті Тайвань на Тайвані збільшилася до 23 людей, ще 120 перебувають під завалами 17-поверхової будівлі, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на ТАСС.
У пошуково-рятувальній операції з розбирання завалів багатоповерхівки беруть участь понад 600 осіб, задіяно понад 150 одиниць техніки. Загалом кількість загиблих під завалами 17-поверхової будівлі склала 23 людини, з них шестеро - діти.
Всього в будинку було 96 квартир, в яких проживали 256 осіб. В результаті підземного поштовху будівля розламалася навпіл, верхня частина впала на землю. Влада вважає, що будинок був побудований з неякісних матеріалів з порушенням будівельних норм і вимог. Буде проведено відповідне розслідування.
Раніше повідомлялося, що 5 лютого о 21:57 за київським часом на острові Тайвань в Китаї сталося три землетруси магнітудою до 6,4 балів за Ріхтером.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?