У Києві патрульні розстріляли авто порушників
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві патрульні розстріляли авто порушників

У Києві патрульні розстріляли авто порушників
Джерело:  ДТП.kiev.ua

Уночі в Києві патрульна поліція обстріляла автомобіль, який порушив ПДР, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на ДТП.kiev.ua.
«Сьогодні вночі, 07.02.2016 близько 01:30 У Києві на вул.Борщагівській співробітники поліції звернули увагу на автомобіль БМВ київської реєстрації, водій якого порушував правила дорожнього руху», - йдеться в повідомленні.
На вимогу зупинитися порушник не відреагував. Почалося переслідування, яке тривало загалом більше 30 хвилин. За цей час БМВ встиг зробити коло по Борщагівській, проїхати біля Вокзалу, по Солом'янці і виїхати в Голосіївський район.
«Під час погоні швидкість перевищувала 120 км/год. У затриманні брали участь понад 20 патрулів трьох районів Києва. Водій грубо порушував ПДД і створював аварійні ситуації», - повідомляє джерело.
Поблизу Одеської площі було прийнято рішення відкрити вогонь на ураження, про що водій був неодноразово попереджений по гучномовцю і пострілами в повітря.
«У результаті обстрілу були пробиті колеса автомобіля, також смертельне поранення отримав один із хлопців в салоні авто", - йдеться в повідомленні.
Решта троє не постраждали. У чоловіків були ознаки наркотичного сп'яніння. Розстріляний БМВ вилетів в кювет. На місці аварії працювали кілька бригад швидкої, керівництво поліції, опергрупа і експерт.
Раніше повідомлялося, що нова поліція працює за новими якісними стандартами, тому значно швидше реагуватиме на виклики громадян, ніж це робила раніше міліція.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?