Іньярріту отримав нагороду Гільдії режисерів за фільм "Той, що вижив"
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Іньярріту отримав нагороду Гільдії режисерів за фільм "Той, що вижив"

Іньярріту отримав нагороду Гільдії режисерів за фільм "Той, що вижив"
Джерело:  BBC

Мексиканському режисерові Алехандро Гонсалесу Іньярріту вручена головна нагорода Гільдії режисерів Америки (DGA) за фільм "Той, що вижив", відомий в українському прокаті як "Легенда Х'ю Гласса". Про це повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на ВВС.
Вперше один і той же режисер став володарем цієї престижної премії два роки поспіль. У минулому році вищою нагородою DGA була відзначена картина Іньярріту "Бердмен", що отримала потім і Оскара за кращу режисуру. Іньярріту обійшов британського режисера Рідлі Скотта, номінованого на премію за фільм "Марсіанин", що розповідає про астронавта, який застряг на Марсі. Ця кінокартина, як і фільм "Той, що вижив", є одним з основних претендентів на Оскар, церемонія вручення яких відбудеться 28 лютого. У "Той, що вижив" 12 номінацій на Оскар, а у "Марсіанина" - сім.
Зі сльозами на очах Іньярріту подякував своєму батькові, який помер два роки тому, а також мексиканським робітникам, які допомагали готувати церемонію вручення призів в готелі лос-анджелеському готелі "Хаятт Рідженсі Сенчурі Плаза".
"Це зовсім не ті люди, яких описує Дональд Трамп, скажу я вам", - заявив режисер, посилаючись на критичні на адресу мігрантів виступи нью-йоркського мільярдера, який виборює право бути висунутим кандидатом в президенти США від Республіканської партії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?