YanAir збільшить рейси до Батумі
Категорія
Культура
Дата публікації

YanAir збільшить рейси до Батумі

YanAir збільшить рейси до Батумі
Джерело:  Укрінформ

Провідний український авіаперевізник в українському напрямку YanAir планує значно збільшити кількість рейсів з України в Батумі, повідомляє ONLINE.UA, посилаючись на Укрінформ.
"Ми бачимо значний потенціал на ринку Аджарії, тому наші літні програми передбачають щоденні рейси з Києва в Батумі, також двічі на тиждень будуть проходити рейси в Батумі з Одеси", - сказала начальник відділу продажів авіакомпанії YanAir Світлана Ільченко на туристичному форумі в Батумі.
Туристичний форум "Час відпочивати в Батумі" відбувся в столиці Аджарії - Батумі. Його метою став обмін досвідом продажів туристичних продуктів Грузії і України перед початком літнього туристичного сезону.
Українські учасники форуму зацікавилися календарем культурних подій в Аджарії, а також проектами, пов'язаними з народними традиціями і ремеслами цього регіону Грузії. Представники Херсонської обласної адміністрації, які представили під час Форуму туристичні можливості України, запросили керівників Департаменту туризму і курортів Аджарії, а також Міністерства освіти, культури і спорту автономії відвідати Україну для обміну досвідом в проектах, пов'язаних з культурою і туризмом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?