Фірсов заявив про вихід з БПП через Кононенка
Категорія
Політика
Дата публікації

Фірсов заявив про вихід з БПП через Кононенка

Фірсов заявив про вихід з БПП через Кононенка

Народний депутат Єгор Фірсов повідомив, що виходить із фракції Блоку Петра Порошенка. Про це політик написав у своєму блозі на Українській правді, передає ONLINE.UA.
"Це рішення далося мені дуже непросто. Я підійшов до нього виважено, обмірковував кілька днів, але зрозумів, що іншого виходу у мене немає. Тому я виходжу з фракції Блоку Петра Порошенка", - заявив Фірсов.
Нардеп зазначив, що хотів покинути партію ще тоді, коли його колеги не підтримали рішення про позбавлення мандата Ігоря Кононенка.
"Залишатися у фракції разом з паном Кононенком я більше не можу, тому що не згоден покривати його корупційну діяльність і не хочу, щоб мене асоціювали з нею", - зазначив політик.
"Після голосування щодо Кононенка я зрозумів, що більшість моїх колег по фракції свідомо покриває корупційні схеми "нової родини", причому роблять вони це навіть тоді, коли про цю корупцію відкрито говорять наші журналісти і західні партнери. Я бачу, як фракція БПП, завдяки кільком людям, впевнено повторює шлях Партії регіонів", - додав Фірсов.
Нагадаємо, раніше про свій вихід з БПП заявив Микола Томенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?