Мінфін погоджує з МВФ стратегію розвитку держбанків
Категорія
Фінанси
Дата публікації

Мінфін погоджує з МВФ стратегію розвитку держбанків

Мінфін погоджує з МВФ стратегію розвитку держбанків
Джерело:  УНН

У новий Меморандум співпраці з Міжнародним валютним фондом будуть закладені ключові питання стратегії розвитку державних банків України. Про це повідомив заступник міністра фінансів України Артем Шевальов, передає ONLINE.UA з посиланням на УНН.
"Що стосується стратегії розвитку державних банків, документ справді, на жаль, все ще не вийшов на остаточне прийняття. Хоча він по суті готовий і його ключові питання, пріоритети вже чітко визначені", - сказав він під час круглого столу.
За словами заступника міністра, затримка з ухваленням стратегії пов'язана з тим, що принципові питання цього документа будуть закладені в оновлений Меморандум співпраці з МВФ.
"Ми хотіли б, щоб документ, який з'явиться, який буде прийнятий урядом щодо стратегії реформування держбанків і ті ключові питання, які будуть включені в (Меморандум) МВФ, ідеально стикувалися, щоб не було потім якихось непорозумінь", - зазначив Шевальов.
Раніше повідомлялося, що Мінфін в 2016 році очікує до $10 млрд від міжнародних інвесторів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?