Угорський прем'єр звинуватив Захід у кризі мігрантів
Категорія
Світ
Дата публікації

Угорський прем'єр звинуватив Захід у кризі мігрантів

Угорський прем'єр звинуватив Захід у кризі мігрантів
Джерело:  Associated Press

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан каже, що лідери Західної Європи, які вважають міграцію позитивним питанням, винні в «дуже серйозних терористичних ризиках» і погіршенні повсякденної безпеки на континенті, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.
Орбан каже, що міграція "повинна бути зупинена", і знову закликав до "європейської лінії оборони" на північних кордонах Греції для припинення припливу людей.
Приймаючи свою колегу з Польщі Беату Шидло в понеділок, 8 лютого, прем'єр-міністр Угорщини сказав, що "феномен з мігрантами не навідав Європу різко", але що мігрантів покликали в Західну Європу "без управління, фільтрування або належної процедури огляду".
Шидло також закликала до зміцнення південних кордонів Шенгенської зони Європи, зазначивши, що "питання міграції має бути вирішене в принципі за межами ЄС".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?