У Мінфіні розпочали формування бюджету на 2017 рік
Категорія
Фінанси
Дата публікації

У Мінфіні розпочали формування бюджету на 2017 рік

У Мінфіні розпочали формування бюджету на 2017 рік

Міністерство фінансів України починає формувати проект державного бюджету на 2017 рік і процес 3-річного бюджетування. Про це повідомила міністр фінансів Наталія Яресько в ефірі телеканалу ICTV, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Мінфіну.
"Ми вже починаємо формувати кістяк бюджету на 2017 рік і починаємо процес 3-річного бюджетування. Це буде дуже важко, але це дуже важливий крок", - заявила Яресько.
Глава Мінфіну зазначила, що також починається процес бюджетування з "першої гривні".
"Тобто при складанні бюджету на 2017 рік ми будемо аналізувати кожну статтю витрат. Ми не хочемо сидіти до четвертої ранку, приймаючи бюджет. Ми хочемо, щоб в цьому році бюджетний процес виглядав інакше, ніж роком раніше", - додала міністр.
Раніше повідомлялося, що Наталія Яресько висунула перелік вимог до коаліції, які необхідні Кабміну для нормальної роботи. Також міністр заявляла, що в разі зміни влади МВФ припинить виплату траншів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?